Voorgerechten

   
Brood en Smeersels
Diverse broodsoorten en smeersels (2 pers.) 

  € 12,50
Charcuterie en Olijven
Diverse rauwe hamsoorten, charcuterie en Taggiasche olijven

 

€ 12,50

Rundercarpaccio
Dungesneden, truffel-balsamicodressing, Old Amsterdam, pijnboompitten en kappertjes 

 

€ 13,50

Gamba‘s
Gegratineerd met knoflook, kruiden en Parmezaan

 

€13 ,50

Vitello Tonato
Kalfsrosbief met frisse tonijnmayo, rucola en pijnboompitjes

 

€ 12,75

Soep van de dag
Dagelijks wisselend

 

€   7,50

Bisque van Schaaldieren
Op Thaise wijze, licht pittig met Hollandse garnalen

  €   8,50

Hoofdgerechten

   
Zalmfilet “Asian Style”            
Uit de oven, met Soja, sesam, Furikake en groenten uit de wok 

  € 20,50
Burger du Chef

Black Angus runderhamburger, gegrild briochebrood, Parmezaan, tomaat,
gebakken uitjes,
rucola, truffelmayonaise, huisgemaakte frites en salade

   € 17,50

Runderentrecote
Van de grill met seizoensgroenten en pittige Chimichurri

  € 23,50

Vangst van de Dag
Wisselend visgerecht naar het aanbod van de markt, geserveerd
met huisgemaakte frites en salade


  € 21,50

Grainfed Biefstuk
Gegrilde runderbiefstuk met kruidenboter, huisgemaakte frites en salade 
Met gebakken spekjes, ui en champignons € 2,50 supplement 

  € 21,50
Vegetarische groentencurry  

Rijkelijk gevuld, met kikkererwten, bloemkoolrijst en flatbread

  € 17,50

Desserts

   
Dessert du Chef 
Wisselend dessert van ons Menu du Chef

 

  € 8,50
Dame Blanche 3.0

Donkere chocolademousse, roomijs van witte chocolade, 
slagroom, gebrande amandel en chocoladesaus met Frangelico


  € 8,50
Zeeuws ijsplateau

Roomijs van Zeeuwse bolus en babbelaar, kaneelsuiker en slagroom

  € 7,50

Oud Hollands ijsplateau 
Appeltaartijs en vanilleroomijs, boerenjongens, advocaat, kletskoppen en slagroom

  € 8,00

Vers fruit en Sorbet
Salade van vers fruit met een bolletje frisse Sorbet

  € 8,50