Saladebuffet € 19,50 p.p.

  • Diverse soorten rauwkost
  • Pastasalade met zalm en gerookte vissoorten
  • Salade Niçoise
  • Griekse salade met feta, rode ui, olijven en komkommer
  • Waldorfsalade met nootjes, scharrelei en gerookte kuikenrollade
  • Carpaccio van ossenhaas met oude kaas en truffeldressing
  • Ardennerham met meloen 
  • Diverse broodsoorten 
  • Tapenade, kruidenboter en roomboter

Bourgondisch buffet € 29,50 p.p.

  • Rijkelijk gevulde boeren-groentesoep
  • Diverse soorten rauwkost
  • Bourgondische aardappelsalade met diverse vleeswaren en pate
  • Pastasalade met feta, tomaat en rode ui
  • Waldorfsalade met nootjes en gerookte kuikenrollade
  • Diverse soorten rauwe ham met twee kleuren meloen
  • Diverse broodsoorten met smeersels
  • Gepocheerde zalmfilet met groene kruidensaus
  • Gegrilde varkenshaasmedaillons met paddenstoelensaus
  • Warme Belgische speenvarken beenham met Cumberlandsaus
  • Bonne Femme-garnituur, een garnituur van krieltjes, spekjes, paprika, ui en champignons
  • Seizoensgroenten

Zeeuws buffet € 29,50 p.p .

  • Romige mosterdsoep met spekjes
  • Aardappelsalade met Schouwse mosterd, zure zult en Zeeuws spek
  • Rauwkostsalade van het Zeeuwse land
  • Vissalade met gerookte zalm, Stellendamse garnalen, mosselen in azijn en gerookte forel
  • Balletjes van Zeeuwse witte worst
  • Gebakken mosselen met knoflooksaus
  • Runderstoverij met Peelander streekbier en Schouwse Juttersbitter
  • Fricandeau met Walcherse honing en rode wijnsaus
  • Gemengde Oosterschelde-visschotel met een saus van Zeeuws Schorretje
  • Aardappelpuree en seizoensgroenten
  • Diverse broodsoorten, boter en kruidenboter

Uitbreidingen:

  • Gerookte paling uit het oliegeultje € 3,75 p.p.
  • Zeeuwse kaasplank met roggebrood € 3,50 p.p.
  • Zeeuwse oesters (creuses) € 1,25 p.st.
  • Platte Zeeuwse oesters € 3,50 p.st.
  • Gekookte mossselen (indien voorradig) € 4,50 p.p.
  • Zeeuws dessert bestaande uit bolus en babbelaerijs met caramelsaus en slagroom € 6,50 p.p

Fingerfoodbuffet € 35,00 p.p.

  • Tumbler gevuld met carpaccio van ossenhaas en oude kaas
  • Spiesje met knoflookscampi, tomaat en komkommer
  • Amuselepel met tomaat Caprese
  • Verschillende sushi met tonijn, zalm, krab, met soja en wasabi
  • Spiesje met meloenballetje, mozzarella en rauwe ham
  • Tumbler gevuld met vitello en tonijncreme
  • Gegrilde kipsaté met satésaus en gedroogde uitjes
  • Canapés besmeerd met o.a. eendenmousse en zalmtartaar
  • Diverse bladerdeeghapjes
  • Gedroogde worstsoorten
  • Minitomaatjes gevuld met garnalen en krabsalade
  • Puntzakje frites
  • Diverse minibroodjes, tapenade en smeersels
  • Kaasplateau met druiven en noten

Dessertbuffet € 9,75 p.p.

  • Tumbler gevuld met fruitsalade en vanillesabayon
  • Ijstaartje met vruchtencoulis
  • Bavaroisetaartjes
  • Chocolademousse met Cointreau
  • Slagroom

Dessertbuffet de Luxe € 16,50 p.p.

  • Kaasplateau met druiven en noten
  • Tiramisu
  • Witte chocolademousse met krokante kletskop
  • Crèpes Suzette, flensje met sinaasappel-vanillesaus
  • Crème Brûlée
  • Ijstaart en Bavaroistaartjes
  • Tumbler gevuld met fruitsalade en vanillesabayon

Voor een spectaculaire opmaak van uw dessertbuffet:

  • Vuurfontein en droogijs € 35,00 (eenmalig)

Voor alle buffetten geldt:

  • buffetten worden verzorgd vanaf 25 personen
  • uitsluitend bij reservering minimaal 1 week van te voren
  • voor kinderen gelden speciale tarieven
  • prijswijzigingen voorbehouden