Kerstmenu 25 december 2018
aanvang 19:00 uur

Tartaar van zeebaars op een carpaccio van zalm en Coquille
St. Jacques, crème van rode biet,
sesam-kruidenkletskop en citrusmayonaise

***

Gebraiseerde kalfsborst met een risotto van bospaddenstoelen
en een saus van gedroogde cepes en eendenlever

***

Gebakken parelhoenfilet, stamppot van gekonfijte zuurkool,
stoofpeertje met saffraan en vanille en een Madeira-truffeljus

***

Taartje van tiramisu-mousse met speculaas, advocaat, gel
van Mandarijn, lemon-cress en frambozenkletskop

€ 47,50 p.p 


 
2e Kerstdag 26 december 2018
Diner dansant,
aanvang 19:00 uur

Tartaar van Tonijn met een tempura van gamba,
krabremoulade, limoencrème en ghoa-cress

***

Gebakken Schelvisfilet, olijfoliemousseline met Hollandse
garnalen, bosui en dragon en beurre blanc met Vadouvan

***

Gegrilde runderhaas, Wonton met ossenstaart en eendenlever,
jus van ossenstaart en rode Port met gekonfijte sjalot,
bospaddenstoelen en stamppot van knolselderij

***

Mousse van Witte Chocolade, crème van peer, koffiegel,
gekaramelliseerde noten en roomijs van pistache

 
€ 57,50 p.p