Zeebaars – Garnalen    

 Licht geschroeide carpaccio van zeebaars met Hollandse garnalen,

 ingelegde venkel en sjalot, zwarte knoflookmayonaise

 

Lamshaasje – Geitenkaas

 Gegrild en gemarineerd lamshaasje op een frisse salade, crème van geitenkaas

 en pittige chilicrème  

€ 13,50

 

 

***

 

 

Heilbot – Vadouvan  

Gebakken witte heilbotfilet met een saus van Vadouvan,

seizoensgroenten en saffraanaardappel

 

Boerderij-eend – Knolselderij      

Gebakken Hollandse tamme eendenborstfilet, crème van knolselderij, asperge

en een jus van Crème de Cassis en sinaasappel

€ 23,50

 

 

***

 

 

 Cheesecake – Citrus    

Limoen-cheesecake met gekonfijte kumquats, yoghurt-bosvruchtenijs en citruskletskop

€ 8,50

 

 

 

Menuprijs

€ 39,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart