Tonijn – Niçoise – Chili – Gember     

 

 Gegrild mootje tonijn op een knapperige salade van diverse groenten,

chilicrème, saffraan-kerriemayonaise en krokante gember

 

Zeeuws spek – Mosterd – Asperge  

 

 Langzaam gegaard buikspek, zachte mosterdcrème, 

salade en tempura van asperge    

€ 13,50

 

 

***

 

 

Zeebaars – Garnalen – Antiboise    

 

Gegrilde zeebaarsfilet met Hollandse garnalen, zomerse antiboise

en Zeeuwse groenten

 

Lam – Curry – Zoete aardappel        

 

Kruidige lamscurry met gegrilde groenten en geroosterde

zoete aardappel 

€ 23,50

 

 

***

 

 

  Witte Chocolade – Aardbeien – Mango    

Blondie van witte chocolade, aardbeien, krokantje van yoghurt

en citrus en sorbet van mango

€ 8,50

 

 

 

Menuprijs

€ 39,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart