Zalm – Zeebaars – Mango – Tomaat

 

Ceviche van zalm en zeebaars, salade van mango en little gem,

gemarineerde tomberry’s en citroen-zeewiermayonaise

 

Paling – Buikspek – Ui – Ponzu

 

Langzaam gegaard Livar buikspek met gerookte paling,

beukenzwammetjes, crème van uien en ponzumayo        

€ 13,50

 

 

***

 

 

Schelvis – Venkel – Gamba

 

Op de huid gebakken Schelvisfilet met romige venkel,

gebakken gamba en saus van gamba met Pernod 

 

Kalf – Truffel – Paddenstoelen

 

Gebraiseerde kalfsborst, romige jus van eekhoorntjesbrood

met truffel en gebakken paddenstoelen  

€ 23,50

 

 

***

 

 

  Tiramisu – Bitterkoekjes – Bramen

Tiramisu gevuld met bitterkoekjes, Amaretto en

coulis van Zeeuwse bramen

€ 8,50

 

 

 

Menuprijs

€ 39,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen Menu du Chef gelden niet de voorwaarden voor de BrasGast