Makreel – Brioche – Citroen – Groene appel

 Rilette van gerookte makreel met gegrilde briochetoast,

Granny Smith en citroen-kruidenolie  

 

Maishoen – Paddenstoelen – Truffel     

Rouleaux van maishoen gevuld met paddenstoelen,

op een salade met spekjes, pijnboompitjes en truffelmayonaise        

€ 14,50

 

 

***

 

 

Skrei – Vadouvan – Gamba       

 

Op de huid gebakken Skrei kabeljauwfilet,

gefrituurde gamba in kataifi  en een romige saus van vadouvan

 

Eendenborst – Steranijs – Zoethout           

 

Gebakken tamme boerderij-eendenborst, afgelakt met

Zeeuwse keukenstroop en een saus van steranijs en zoethout  

€ 24,50

 

 

***

 

 

  Kaas

Diverse Europese kazen met gebakken suikerbrood en perenchutney

€ 9,00

 

 

 

Menuprijs

€ 43,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen Menu du Chef gelden niet de voorwaarden voor de BrasGast