Tonijn – Coquille – Schaaldieren

 

Carpaccio van tonijn en coquille St. Jacques, Hollandse garnalen,
gepofte boekweit en schaaldieren-limoenmayonaise

 

Eendenborst – Paddenstoelen – Witlof

 

Huisgerookte eendenborst met een herfstsalade van witlof

en bospaddenstoelen,dressing van rode Port met honing en sinaasappel       

€ 14,50

 

 

***

 

 

Heilbot – Kruidendakje – Parmezaan

 

Heilbotfilet uit de oven, met een dakje van panko, Parmezaan

en groene kruiden, geserveerd met beurre blanc

 

Hert – Specerijen – Paddenstoelen

 

Gebakken hertenboutbiefstuk, wildjus met specerijen,

gebakken bospaddenstoelen en krokante kruidkoek  

€ 24,50

 

 

***

 

 

  Kaas

Diverse Europese kazen met gebakken suikerbrood en perenchutney

€ 9,00

 

 

 

Menuprijs

€ 43,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen Menu du Chef gelden niet de voorwaarden voor de BrasGast