Mango – Garnalen – Makreel – Schaaldieren   

 

Spicy mangosalade met Hollandse garnalen, gekoelde
Oosterse jus van kreeft met limoen en kokos, bitterbal van
makreel en kerrie-knoflookcroutons 

 

Kalfsentrecote – Aardappel – Truffel – Parmezaan

 

Dun gesneden gerookte kalfsentrecote, frisse aardappelsalade
met truffelcrème, crunch van Parmezaan en Coppa di Parma    

€ 13,50

 

 

***

 

 

Zeeuwse Bouillabaisse   

 

Diverse vissoorten, mosselen, gamba en garnalen overgoten
met een krachtige bisque van kreeft en Noordzeekrab, pittige rouille,
brood en Parmezaan

 

Bavette – Rode ui

 

Gegrilde runderbavette, jus van rode Port met steranijs en dragon,
confituur van rode uien  

€ 23,50

 

 

***

 

 

  Zomerfruit – Sorbet

Rood zomerfruit met een bolletje frisse sorbet van ananas
en een soepje van watermeloen

€ 8,50

 

 

 

Menuprijs

€ 39,50

 

 

 

 

 

 

Voor de prijs van het 3-gangen Menu du Chef gelden niet de voorwaarden voor de BrasGast