Gamba - Knoflook - Parmezaan
Gamba’s uit de oven met knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas
 
Eend – Fice Spice
Warm gerookte eendenborst met Oosterse kruiden, op een knapperige salade van taugé,
bosui en wortel, geserveerd met een sesam-sojadressing en seroendeng
€ 12,50
 
***
 
Skrei – Ossenstaart
Gebakken Skrei-filet met gestoofde ossenstaart en een krachtige kalfsjus met truffel
 
Tournedos– Zeeuwse worst
Gegrilde tournedos met een burgertje van Zeeuwse worst,
piccalillycrème en rode Portsaus
€ 23,50
 
***
 
Crème Brûlée - Granny Smith
Van sinaasappel en vanille met sorbet van Granny Smith
€ 8,50
 
Menuprijs
€ 39,50
 
Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart