Voorgerechten

   

Gamba - Venkel

Gebakken gamba's met zoetzure venkelsalade, chimichurrie, kroepoek van pimenton



  €  12,50

Zalm - Coquille

Carpaccio van zalm en coquille st. Jacques, dragonmayonaise en citroenolie



  €  12,50

Parelhoen - Truffel

Rouleau van parelhoen met truffel en pistache, salade met bospaddenstoelen en spekjes, stroopje van aceto balsamico en rode port

  €  12,50 

Hoofdgerechten

   

Zeebaars - Oosterse groenten

Op de huid gebakken zeebaarsfilet, Oosterse groenten-julienne, schaaldierenjus met santen



  €  23,50

Kabeljauw - Parmezaan - Groene kruiden

Kabeljauwfilet uit de oven met een dakje van groene kruiden en parmezaanse kaas, beurre blanc met gepofte rode paprika



  €  23,50

Kalf- Bospaddenstoelen

Zacht gebraiseerde kalfssukade, daarna krokant gebakken, bospaddenstoelen en madeira truffeljus

  €  23,50

Desserts

   

Kaasassortiment

Verschillende Europese kazen met vijgenchutney en kletzenbrood

  €   8,50

 


Menuprijs

(Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart)

  € 39,50