Voorgerechten

   
Zalm - Granaatappel - Taboulé
Gepekelde en gemarineerde zalm, salade van couscous en vinaigrette met granaatappel

  €  12,50
Zeeuwse wokmosselen
Gewokte mosselen met knoflook, Pernod, room, dragon en tijm

  €  12,50
Beef - Takati
Dun gesneden rundertataki met five spice, wakame, little jam en een dressing met citroengras, knoflook, soja en sesam

  €  12,50 

Hoofdgerechten

   

Dorade - Zeekraal
Gegrilde doradefilet met antiboise, gestoofde zeekraal en saffraan-aardappeltjes

  €  23,50
Speenvarken - Zeeuwse Juun
Zacht gegaarde speenvarken-rack, crème van Zeeuwse uien, afgelakt met een stroop van Liefmans en honing

  €  23,50
Rendang - Lamsfilet
Rendang van lam en gegrilde lamsfilet, Roseval en geroosterde groenten

  €  23,50

Desserts

   
Bramen en Hangop
Amandeltaartje, soepje van wilde bramen, hangop en sorbet van bramen

  €   8,50

 


Menuprijs

(Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart)

  € 39,50