Voorgerechten

   
Salade Val-Dieu
Bouquet des Moines kaasje uit de oven met walnoot, tomaten-uienchutney en honing-tijmdressing

  €  12,50
Gamba en Mango
Spicy mangosalade met gebakken gamba en gekoelde jus van schaaldieren met kokos en limoen

  €  12,50
Vitello Tonato 2.0
Dun gesneden kalfsribeye met tonijn-yoghurtcrème en aardappelsalade met truffel 

  €  12,50 

Hoofdgerechten

   
Tonijn
Gegrilde Albacore tonijn met Siciliaanse caponata en krokante Coppa di Parma

  €  23,50
Runderentrecote
Malse entrecote van het Simmenthaler-rund, licht gegrild met pittige chimichurri en gegrilde groenten 

  €  23,50
Tongschar
Gebakken tongscharfilet, kreeftenjus met limoen en gestoofde zeekraal 

  €  23,50

Desserts

   
Kersen en Perzik
Zomerse kersen met een espuma van witte perzik en yoghurtroomijs

  €   8,50

 


Menuprijs

(Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart)

  € 39,50