Voorgerechten

   

Tonijn – Langoustine – Garnalen

Carpaccio van tonijn en langoustine, curry crème, citrusolie en Hollandse garnalen



  €  12,50

Zeeuws Spek – Knolselder – Truffel

Langzaam gegaard buikspek met een herfstsalade, truffelmayonaise en gefrituurde knolselderij



  €  12,50

Kingfish – Gamba

Tartaar van Zeeuwse Yellowtail Kingfish met gebakken gamba, krokante boekweit,

en crème van Vadouvan

  €  12,50 

Hoofdgerechten

   

Hert – Pompoen

Gebakken hertenboutbiefstuk, crème van pompoen, en jus van rode Port met specerijen



  €  23,50

Schelvis – Zeeuwse schelpjes

Op de huid gebakken schelvisfilet met kokkels en schaaldierenjus met saffraan



  €  23,50

Striploin – Truffel

Gegrilde runder-striploin, Madeirajus met truffel en gebakken bospaddenstoelen

€ 23,50

  €  23,50

Desserts

   

Peer – koffie – Noten – Witte Choco

Crème van peer, mousse van witte chocolade, pistacheroomijs, koffiegel,

gekarameliseerde noten

€ 8,50



  €   8,50

 


Menuprijs

(Voor de prijs van het 3-gangen menu du chef gelden niet de voorwaarden van de BrasKaart)

  € 39,50