Van maandag tot en met donderdag serveren wij gerechten van de kleine Braskaart.
Van vrijdag tot en met zondag kunt u kiezen uit onderstaande menukaart:

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passend garnituur en huisgemaakte frites.
 

 

Voorgerechten

   
Flammkuchen
Krokant gebakken flammkuchen met vlees van gekonfijte, fazantenbout, zuurkool en Balsamico-Portstroop 

 
€ 13,50
Brood - smeersels
Verschillende broodsoorten, diverse smeersels, gedroogde worst en olijven
 

 
€ 10,50
Gamba en krab
Gebakken gamba, salade van krab en little gem, sesamkletskop, oestersaus en wasabimayo

 
€ 13,50

Zeebaars - Zalm - Garnalen 
Carpaccio van zalm en zeebaars, parelcouscous, Hollandse garnalen en crème van pimenton

 
€ 13,50
Rundercarpaccio
Dungesneden, truffel-balsamicodressing, Old Amsterdam, pijnboompitten en kappertjes 

  € 12,50
Soep van de dag
Dagelijks wisselend

 

€ 6,75

Bisque van schaaldieren
Op Thaise wijze met Hollandse garnalen, licht pittig met een vleugje kokos en sereh en limoenblad

  €   8,50

Hoofdgerechten

   
Visgerechten    
Vangst van de dag
Wisselend visgerecht naar het aanbod van de markt, geserveerd met frites en salade
 
  € 21,50

Zeebaars
Gegrilde zeebaarsfilet met romige zuurkool-beurre blanc en krokantjes van Serranoham
 
 
€ 22,50

Heilbot en Schelpdieren
Gebakken heilbotfilet overgoten met een heldere bouillabaisse waarin vanille, saffraan en Zeeuwse schelpjes
 
 
€ 24,50
Vleesgerechten    
Burger du Chef
Black Angus runderhamburger, briochebrood met Parmezaan, tomaat, gebakken uitjes, rucola, truffelmayonaise, frites en salade

  € 17,50

 
Grainfed Biefstuk
Gegrilde runderbiefstuk met kruidenboter, frites en salade (met gebakken champignons € 2,00 supplement)

  € 21,50


Kalf en Paddenstoelen
Combinatie van gegrilde entrecote, gebraiseerde kalfswang, bospaddenstoelen en een saus van eekhoontjesbrood

  € 24,50


Vegetarisch
Quiche met spinazie, muffin met Parmezaan, en parelcouscous met diverse groenten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passend garnituur en huisgemaakte frites.

  € 17,50


Desserts

   
Dessert du Chef
Wisselend dessert van ons menu du Chef

  €  8,50

Tarte Tatin
Warm taartje van peer met amandelspijs, pecannoot, pistache-roomijs en caramelsaus
 
 

 

€  8,50

Zeeuws ijsplateau
Roomijs van Zeeuwse bolus en babbelaar, kaneelsuiker en slagroom
 
 


€  7,50

Oud Hollands ijsplateau
Appeltaartijs en vanilleroomijs, boerenjongens, advocaat, kletskoppen en slagroom
 
 


€  7,50