Geachte gast,

Van harte welkom!

Brasserie Arc en Bleu kookt volgens Zeeuws-Mediterrane traditie van verrassende kwaliteit. Daarnaast heerst er een informele, gastvrije sfeer. Iedereen voelt zich thuis én uit tijdens lunch of diner, aan de leestafel of de bar, op het terras of bij het haardvuur. Vaste bezoekers, passanten, hotelgasten, families, kleine en grote groepen, bewoners uit de regio, allemaal bent u van harte welkom!

Diverse van de ca. 50 Hampshire hotels geven onderdak aan bijzondere restaurants. Brasserie Arc en Bleu is daar één van. Plafondbeschildering, muurdoeken en golfbrekers in het restaurant accentueren de nabije zee, duinen en andere natuur.

Restaurant en bar/lounge zijn het hele jaar open voor koffie, lunch, aperitief, diner en afzakkertjes. 

  • Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij een speciale kindermenukaart met een drie-gangen keuzemenu à € 13,50, zodat zij met u mee kunnen eten.
  • Voor de lunch is tevens een kleine ‘kaart’ beschikbaar.

Vraagt u ook naar onze wijnkaart. De wijnen uit verschillende streken, landen en werelddelen gaan uitstekend samen met de gerechten van de kaart. Voor een passend wijnadvies staat de bediening uiteraard tot uw beschikking.

Alle medewerkers van Brasserie Arc en Bleu en Hampshire Hotel - Renesse wensen u een prettige en vooral smaakvolle avond.

Met gastvrije en culinaire groet,
Chef-Kok Raymond Broekhuis en Sous-Chef Rudi Walraven