Geachte gast,

In de winter serveren wij in Brasserie Arc en Bleu van maandag  t/m donderdag ons wisselende 3 gangen dagmenu van € 29,50 en een “kleine” Brasseriekaart met kwalitatief goede maar eenvoudigere gerechten.  Dit menu wordt ook aan onze gasten uit het hotel aangeboden. Natuurlijk houden we de mogelijkheid van een alternatief voorgerecht of hoofdgerecht binnen het dagmenu.

Bij doordeweekse reservering vooraf voor gezelschappen vanaf 6 personen blijft het mogelijk af te wijken van het dagmenu en deze “ kleine” Brasseriekaart. Dan bespreken wij uw wensen en menukeuze bij reservering. De keuken staat u graag te woord.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u ook à la carte dineren. Zo zetten wij onze traditie van kwaliteit en ambiance voor trouwe gasten in het rustige seizoen voort.

Een groot aantal van u beschikt inmiddels over de Braskaart van Arc en Bleu. Deze blijft natuurlijk geldig.

Volg ons op Twitter @arcenbleu of  “Like us”op Facebook! Ook via de sociale media kunt u op de hoogte blijven van onze activiteiten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten en zullen ons best blijven doen het niveau, dat u van ons gewend bent, te overtreffen!

 

Met culinaire groet van brasserie Arc en Bleu,

Raymond Broekhuis      Rudi Walraven

Chef-kok                     Sous-Chef