VIER UW BRUILOFT BIJ BRASSERIE ARC EN BLEU
Alles onder 1 dak! Uw ontvangst, receptie, diner en feestavond! Zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor onze locatie, dan ontzorgen wij u volledig, zodat u optimaal van uw mooiste dag kunt genieten. Door onze ervaring, flexibiliteit en persoonlijke aanpak bent u gegarandeerd van een geslaagd feest zoals u deze zelf wenst.

ONTVANGST
Klein of intiem, groots en feestelijk? Alles is mogelijk. Uw gezelschap ontvangen wij in onze sfeervolle bar/lounge met uitzicht over onze prachtige tuin. We openen de champagne en u snijdt de bruidstaart aan.

RECEPTIE
Uiteraard is er tijd voor een sfeervolle receptie. Deze kan in onze brasserie of in één van onze zalen plaatsvinden, of bij mooi weer zelfs op het terras. Tijdens de receptie worden drankjes met een bijpassend receptiegarnituur geserveerd. 

DINER
Het diner stellen wij in overleg met u en de Chef samen. Uw ideeën en onze ervaring maakt het tot een mooi geheel. Wij adviseren u graag bij een bijpassende wijnkeuze.

FEESTAVOND
Na het diner of de receptie begint de feestavond. Deze avond kan plaatsvinden in onze brasserie of in één van onze zalen. We serveren tijdens de feestavond dranken uit het assortiment van uw keuze. Uiteraard met bijpassende hapjes van uw keuze. Ter afsluiting van de feestavond kunnen wij koffie en thee met bonbons serveren, of misschien kiest u wel voor een hapjes buffet als afsluiter? 

OVERNACHTING
Na de feestavond kunt u heerlijk slapen in onze romantische bruidssuite. Deze kamer inclusief champagneontbijt wordt door ons aangeboden als u besluit om uw bruiloft bij ons te vieren. In de bruidskamer staan luxe bonbons, vers fruit en een bruidsboeket voor u klaar. Uiteraard ontbreekt een lekkere fles bubbels niet voor een toast op een geslaagde dag! Voor uw kennissen en familie kunnen wij een speciale kamerprijs aanbieden.

BRUIDSTAARTEN EN ANDERE LEKKERNIJEN
Graag verzorgen wij uw bruidstaart. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen omtrent smaak en decoratie.

Enkele voorbeelden van bruidstaarten zijn:

  • Bruidstaart slagroom
  • Bruidstaart fondant
  • Bruidstaart marsepein
  • IJsbruidstaart


Voor meer informatie en een offerte op maat neemt u contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.