Bitcoin nieuws

Met het groeiende aantal online transacties en het stijgende wantrouwen richting banken na de financiële crisis van 2008 stijgt de vraag naar een nieuw digitaal betaalmiddel. Dit betaalmiddel zou parallel naast het bestaande financiële systeem moeten kunnen bestaan. Het belangrijkste daarbij is dat dit nieuwe systeem decentraal is opgezet en er dus geen single point of failure is.

Bitcoin is het antwoord op de vraag naar een nieuw digitaal betaalmiddel. Je kan bitcoin het beste zien als een digitale vorm van cash geld: een manier van waarde uitwisseling rechtstreeks van persoon naar persoon, zonder dat er een derde partij bij betrokken is. Dit noemen we peer-to-peer.

Wanneer is het juiste moment om Bitcoins te kopen?

Dus, wanneer is nou het juiste moment om Bitcoin te kopen? Laat ik beginnen met een Chinees gezegde:

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Er zijn zoveel mensen die wachten op een dip. Ze zien de koers van de Bitcoin alleen maar stijgen (bijvoorbeeld naar de 8000,- dollar), en hopen dat deze een keer wat gaat zakken (naar de 6000,- dollar). Echter, wanneer deze dan zakt (naar de 5000,- dollar), zijn ze bang dat de prijs niet meer omhoog zal gaan, en wachten opnieuw totdat de prijs wat stabiliseert, waardoor ze uiteindelijk alleen maar duurder kopen (op 8500,- dollar).

Hierdoor steek je er niet alleen maar meer geld in, maar ook meer tijd.

Je bent telkens bezig met het in de gaten houden van de koers. Check daarom hier het laatste Bitcoin nieuws.

Met het groeiende aantal online transacties en het stijgende wantrouwen richting banken na de financiële crisis van 2008 stijgt de vraag naar een nieuw digitaal betaalmiddel. Dit betaalmiddel zou parallel naast het bestaande financiële systeem moeten kunnen bestaan. Het belangrijkste daarbij is dat dit nieuwe systeem decentraal is opgezet en er dus geen single point…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *